Home2024-02-07T09:27:10+01:00
FAQ items aan het laden...

Word ook vriend van ons Museum Joure <br/>en maak gebruik van unieke voordelen!

Word ook vriend van ons Museum Joure <br/>en maak gebruik van unieke voordelen

Steun ons unieke Museum Joure en word vriend

De primaire doelstelling van onze vereniging is het ondersteunen en in stand houden van ons unieke Museum Joure. Zeker in deze enerverende periode is het van groot belang, dat de Jouster bevolking en het Jouster bedrijfsleven de handen ineen slaan.

Word daarom als gezin of bedrijf vriend van de Vereniging Vrienden van Museum Joure. Als particulier betaal je slechts € 25, – per jaar en heb je gratis toegang. MKB bedrijven kunnen al vanaf € 110, – per jaar vriend worden en profiteren van een groot aantal unieke mogelijkheden. Denk hierbij aan bedrijfspresentaties en vergaderingen in het museum.

Wij trachten onze doelstelling onder meer te realiseren door:

  • Financiële middelen beschikbaar te stellen voor uitbreiding van de collectie, de realisatie van tentoonstellingen, publicaties, promotie, restauratiewerk en educatie voor de jeugd.

  • Belangstelling te wekken voor en bekendheid te geven aan het doel van de vereniging om samen er voor te zorgen dat Museum Joure haar verhaal kan blijven vertellen.

De vereniging heeft een Culturele ANBI status

Bijdragen/giften zijn zowel voor bedrijven als particulieren  onder voorwaarden fiscaal aftrekbaar.

Bekijk ook

Cadeau tip

Nieuws van de Vereniging

Help pake en beppe de vakantie door!

Druk, schrijf en versier je eigen wenskaart

Traditiegetrouw doet Museum Joure ook deze voorjaarsvakantie weer mee aan Help pake en beppe de vakantie door. Van dinsdag 20 t/m vrijdag 23 februari 2024 mogen kinderen ‘op vertoon’ van hun pake (opa), beppe (oma) of een andere volwassene gratis naar binnen. Deze […]

By |maandag 19 februari 2024 |

Optreden Piter Wilkens op zondag 17 maart

De Fryske Troubadour Piter Wilkens – wie kent hem niet – komt zondag 17 maart vanaf 14.00 uur voor ons optreden in het kofjelokaal. De zaal is open vanaf 13.45 uur.
In de pauze kun je genieten van een kopje koffie met oranjekoek.

By |vrijdag 26 januari 2024 |
Ga naar de bovenkant