Veelgestelde vragen

Klik hier om je aan te melden als vriend van Vereniging Vrienden van Museum Joure

Geef je vriend(in) een jaar lang gratis toegang tot het museum cadeau! Je koopt gemakkelijk een vriendschap bij de balie van het museum. De vriendschap loopt automatisch na één jaar af.

Opzegging kan uitsluitend schriftelijk, per brief of een e-mail naar info@vriendenvanmuseumjoure.nl Er is geen opzegtermijn, maar een eenmaal gedoneerd bedrag wordt niet gerestitueerd.

De vriendenpas wordt elke twee jaar verstrekt en wordt automatisch met één jaar verlengd zodra we je jaarlijkse donatie hebben ontvangen.

Neem in dat geval contact met ons op via een e-mail naar info@vriendenvanmuseumjoure.nl  Wij blokkeren je vriendenpas en zullen je zo snel mogelijk voorzien van een nieuw exemplaar.

Als we je aanmelding hebben ontvangen, ontvang je binnen 5 werkdagen de vriendenpas. Mocht je voor die tijd het museum willen bezoeken, meld je dan aan de balie.

Elk jaar ontvang je een verzoek om een bijdrage over te maken.

Je kunt in een ‘overeenkomst periodieke gift’ vastleggen dat je tenminste vijf jaar achtereen een donatie doet. In dat geval zijn de drempel en het maximum niet van toepassing op de aftrekbaarheid. Dit kun je vastleggen met de overeenkomst van de belastingdienst. Hulp nodig met invullen? Neem contact met ons op.

Met jouw bijdrage steun je Museum Joure bij collectieaankopen, tentoonstellingen en projecten, promotie, educatieprojecten voor de jeugd etc..

De grote club Vrienden betekent ook sociaal en maatschappelijk draagvlak voor Museum Joure.

We blijven graag met je in contact, zodat we je op de hoogte kunnen houden van alle vriendenactiviteiten. Daarom ontvangen we graag je adres- of e-mailwijziging. Dit kun je e-mailen naar info@vriendenvanmuseumjoure.nl