Maakfabriek
1 mei t/m 4 mei. Voor ca. 6 tot 14 jaar
De kinderen kunnen aan de slag in de MeiMaakfabriek. De uitdaging: een kopje, beker en kommetje maken – een echt servies dus! Eerst ga je op speurtocht naar de mooiste, gekste en meest bijzondere serviezen in het museum, daarna ga je aan het werk in de Maakfabriek waar onze museumdocenten voor je klaarstaan. Er is allerlei materiaal waar je heerlijk mee kunt experimenteren. Klei, mooie scherven en steentjes; leef je maar uit!

Oan it wurk-kistje
Tijdens de hele meivakantie, voor alle leeftijden
Voor kinderen die niet meedoen aan de MeiMaakfabriek staat een Oan it wurk-kistje klaar. Geschikt voor alle leeftijden. De leuke doe-activiteiten in dit gereedschapskistje leiden je al makende door het museum. Zo stel je je eigen theesmaak samen, maak je deze tot een echt theezakje. Ook ga je koffie malen en kun je je naam in metaal ponsen en een boekenlegger drukken. Oan it wurk!

Tickets

Voor ‘Oant it wurk’ geldt de reguliere entreeprijs, voor de MeiMaakfabriek de reguliere entreeprijs plus € 2,- materiaalbijdrage (bijdrage te voldoen in het museum). Bestel je tickets via de ;ink hieronder, dan krijg je 50 cent korting per ticket. Elk ticket is inclusief kopje koffie, thee of limo – en een superleuke dag!