De prijswinnaars van de badeendrace op 1 juni hebben allen een winnaarsmail gekregen op 1 juni met daarin vermeld welke prijs ze gewonnen hebben. Kijk ook even in de spam box!
Er zijn al veel prijzen opgehaald maar helaas nog niet allemaal. Het ophalen van de prijzen kan tot 1 juli op elke donderdagmiddag van 13.00-17.00 uur in het museumcafe.
Op zaterdagochtend 15 juni en 22 juni tussen 10.00-13.00 uur kunnen de prijzen afgehaald bij de balie (niet vvv) van het museum.

Mocht dat allemaal niet lukken dan graag contact opnemen via info@vriendenvanmuseumjoure.nl om een afspraak te maken voor een andere datum.
Is de prijs op 1 juli nog niet opgehaald en is er nog geen afspraak gemaakt voor een latere datum dan gaan we de prijs verkopen en gaat de opbrengst naar Museum Joure.