Word vriend van Vereniging Vrienden van Museum Joure

Als vriend heten we je van harte welkom in ons sociaal cultureel netwerk.

Vereniging Vrienden van Museum Joure neemt een belangrijke plaats in binnen Museum Joure. Onze actieve vereniging bestaat sinds december 2016. Sinds de oprichting hebben we een aanzienlijke groep particuliere- en bedrijfsleden mogen verwelkomen, die met tal van initiatieven ons unieke Museum Joure ondersteunen.

De bijdrage is een vrijwillige bijdrage met een minimum van € 20,00 voor particuliere leden en € 100,00 voor zakelijke leden.

Wie goed doet, goed ontmoet geldt zeker voor vrienden van onze vereniging.

  • Als vriend krijg je toegang tot het museum voor  2 personen

  • Kun je onbeperkt tijdens openingstijden het museum bezoeken

  • Word je uitgenodigd om openingen van nieuwe tentoonstellingen bij te wonen

  • Word je uitgenodigd voor gezellige contact-bijeenkomsten en de algemene ledenvergadering, die wordt besloten met een boeiende lezing

  • Krijg je 15 % korting op al je aankopen in museumwinkel De Witte Os

  • Kunnen zakelijke vrienden in overleg gebruik maken van unieke PR-voordelen. Wij komen graag bij u langs om alle PR-mogelijkheden te bespreken

Sinds de oprichting in december 2016 van Vereniging Vrienden van Museum Joure zijn wij er in geslaagd om met tal van initiatieven Museum Joure te ondersteunen. Voor een overzicht van gerealiseerde projecten, waarmee we het museum de afgelopen jaren hebben kunnen steunen klik je op de link gerealiseerde initiatieven
Graag willen we je uitnodigen om ook vriend te worden van  vereniging Vrienden van Museum Joure, zodat we nog meer initiatieven kunnen ontplooien voor ons unieke Museum Joure. Word daarom ook vriend. De vrijwillige bijdrage die wij jaarlijks aan elke vriend vragen is bovendien onder voorwaarden fiscaal aftrekbaar! Onze vereniging is door de Belastingdienst aangemerkt als Culturele ANBI. Klik voor de fiscale voordelen die dit voor leden met zich meebrengt op de link ANBI

Heb je een vraag over vriendschappen?

Kijk dan hieronder bij “Veelgestelde vragen”.

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op door een mail te sturen naar info@vriendenvanmuseumjoure.nl. Indien mogelijk jouw telefoonnummer vermelden om teruggebeld te worden.

Veelgestelde vragen

Klik hier om je aan te melden als vriend van Vereniging Vrienden van Museum Joure

Geef je vriend(in) een jaar lang gratis toegang tot het museum cadeau! Je koopt gemakkelijk een vriendschap bij de balie van het museum. De vriendschap loopt automatisch na één jaar af.

Opzegging kan uitsluitend schriftelijk, per brief of een e-mail naar info@vriendenvanmuseumjoure.nl Er is geen opzegtermijn, maar een eenmaal gedoneerd bedrag wordt niet gerestitueerd.

De vriendenpas wordt elke twee jaar verstrekt en wordt automatisch met één jaar verlengd zodra we je jaarlijkse donatie hebben ontvangen.

Neem in dat geval contact met ons op via een e-mail naar info@vriendenvanmuseumjoure.nl  Wij blokkeren je vriendenpas en zullen je zo snel mogelijk voorzien van een nieuw exemplaar.

Als we je aanmelding hebben ontvangen, ontvang je binnen 5 werkdagen de vriendenpas. Mocht je voor die tijd het museum willen bezoeken, meld je dan aan de balie.

Elk jaar ontvang je een verzoek om een bijdrage over te maken.

Je kunt in een ‘overeenkomst periodieke gift’ vastleggen dat je tenminste vijf jaar achtereen een donatie doet. In dat geval zijn de drempel en het maximum niet van toepassing op de aftrekbaarheid. Dit kun je vastleggen met de overeenkomst van de belastingdienst. Hulp nodig met invullen? Neem contact met ons op.

Met jouw bijdrage steun je Museum Joure bij collectieaankopen, tentoonstellingen en projecten, promotie, educatieprojecten voor de jeugd etc..

De grote club Vrienden betekent ook sociaal en maatschappelijk draagvlak voor Museum Joure.

We blijven graag met je in contact, zodat we je op de hoogte kunnen houden van alle vriendenactiviteiten. Daarom ontvangen we graag je adres- of e-mailwijziging. Dit kun je e-mailen naar info@vriendenvanmuseumjoure.nl